2015. május 31., vasárnap

Az Elveszett Igazság - 4. Fejezet

Sziasztok! :) 

Sajnálom, hogy ilyen rég jelentkeztem, de ígérem, mihelyst vége az iskolának többet leszek aktív! ^^
Jó olvasást!

Ölelés, Leah Walker

Az első küldetés/1.



Leah igazán boldog a rendnél. Három nap alatt sok barátot szerzett magának, de Allennel különösen jó kapcsolatot ápol. A Walker fiú felé sikerült megnyílnia.
A lány éppen sétált a folyosón, amikor Reeverrel találta szembe magát, aki csak annyit mondott:
- Gyere Leah, küldetés.      
A lány elindult a férfi nyomába. Egy irodához értek, aminek ajtaján belépve Komui fogadta őket.
- Szép reggelt! - köszönt a szőke lány.
- Neked is - mondta a főnök is köszönésképp - Ma küldetésre mész Kandával.
Leah bólintott, habár nemigen volt odáig a tervel, miszerint Kanda lesz az útitársa. Szerinte a férfi túlságosan komoly és szigorú is, nem kedveli.
Visszament a szobájába és a fontosabb dolgait összeszedte, ami egy nyakláncból és egy karkötőt jelentett. Lement, elköszönt Allentől, s már ment is a vonathoz. Ideges volt, hiszen ez az első küldetése.
Megérkezett a járműhöz, ahol már Yuu és a fürkész ott vártak rá. Köszönt, mire a fürkésztől - akit Georgenak hívtak - egy "Szép napot!" és a másik férfitól egy "Késtél." választ kapott.
- Ez az utazás is remek lesz, úgy érzem... - gondolta, majd felszállt a két férfi után a vonatra.
Leült egy ülésre, ami Kandával szemben volt. Frusztrált volt mindkét fél. A férfi azért, mert nem szerette a társaságot, a lány pedig azért, mert túl nagy volt számára a feszültség.
Leah keresett valami témát, de semmit sem talált, amiről beszélgetni tudnának.
- Egyébként... Komui neked mondta, hogy mi a furcsa jelenség? - kérdezte Kanda.

Megszólalt? Kanda Yuu beszélgetést kezdeményezett. Ezt Bookmannak fel kell jegyeznie, mint valami történelmi eseményt... haha.
- Öhm... nem, nem mondta. Neked? - válaszolt meglepetten a lány.
- Hahj - sóhajtott Yuu - A a lényeg, hogy furcsa havat látnak az erdőben, állítólag apró, fénylő pihékhez lehet hasonlítani. De ezt csak az erdőben észlelték. amikor pedig hozzá akarnak érni hirtelen kicsi kaviccsá változik és a földre hullik.
- És ez lehet egy innocence miatt? - kúszott fel Leah szépen ívelt szemöldöke.
- Igen lehet, de én kételkedek benne - felelt neki a férfi.
És itt meg is rekedt a beszélgetés. Mindketten elzárkóztak a gondolataikba, majd a lányt szép lassan elnyomta az álom.


*               *               *

Sötét.
Feketébe boruló tisztáson ébredt fel. 
- Hol vagyok? - visszhangzott a fejében ez a kérdés. 
- Leah Dorothy Evans... - hallott egy mély hangot valahonnan maga mögül. A szőke lány óvatosan hátrafordult és meglátott egy maszkos alakot. A félelem remegés formájában végigfutott az egész testén. Nem tudta, hogy kivel talált szembe magát, s azt sem, hogy mit akar tőle, de a zord, ijesztő külső nem tartogatott semmi jót.
A maszkos alak megragadta a karját és húzni kezdte a sötét semmiben valami ajtó felé és mikor odaértek belökte Leaht és utána bezárta azt. 
A szőkeség egy szobában találta magát... a Rendnél.
- Vajon kinek a szobájában lehetek? - kérdezte meg magától.
A helyiségben nem volt egyéb, mint egy ágy, egy fogas, egy ablak és egy asztal, amin egy homokórába zárt virág volt. Óvatos léptekkel közelítette meg a virágot, ami egy lótusz volt. A szirmai lehullottak és a növény elhervadt. Abban a pillanatban kitört az ablak és Kanda jelent meg. Gyenge volt és mindenhol vérzett. A férfi még egy megvető pillantással illette Leaht, majd összeesett. A lány próbálta felébreszteni, de Kanda nem reagált semmire. Meghalt.





* Eközben *

- Tyki! - szólította meg a vigyorgó Ezeréves a Noét.
- Igen, Gróf? - kérdezte a szólított.
- Te és Road elmentek egy kicsike kis faluba...
- Minek? - vonta fel szemöldökét Tyki.
- Majd meglátod...szerintem fel fogod ismerni Őt - mondta a Gróf.
Tyki elgondolkozva hümmögött, de elméjében nem talált semmi ezzel egyező emléket. Eddig minden áldozatát sikerült megölnie...vagyis majdnem. Feladta a gondolkozást, hiszen nem emlékezett semmi olyanra, amire az Ezeréves utalt.
Road vihogva indult el, Tyki pedig mögötte. A Gróf megállította őket, hisz' azt se tudták hová kell menni... mihelyst megkapták a helyet végre elindulhattak.
Amikor a két Noé elment a Gróf egy gonosz kacajjal níugtázta magában, hogy talán végre sikerül megölnie Allen Walkert. Az Ezeréves tudott az újoncról, Leahról is. Őt is meg akarta ölni, mert a legnagyobb veszélyt jelentette a Noé klánra. 

4 megjegyzés:

  1. Hmm nem rossz.
    Először is pár elgépelés és értetlen mondat. Jobban figyelj ezekre, mert a végére sok már szemet szúrt nekem és az nagyon zavaró tud lenni.
    És nekem hiányzanak a leírások. Nem mélyen részletezed, csak egy picit, hogy az olvasó kb. értse meg, de amúgy... És ez főképp azoknak gond, akik nem látták/olvasták az animét/mangát. Javaslom, ebbe legközelebb ásd bele magad.
    Ez az írásod szerintem árnyéka lett a többinek. Ha nem megy, akkor ne erőltesd, inkább törekedj a minőségre és a mennyiségre, mivel ez most nem lett valami hosszú se...
    Amúgy tényleg nem rossz, noha nekem kicsit túl előre utaló és sejtető a további része ;)
    Bocsi, nem akartalak letámadni és ne vedd sértésnek, csak segíteni akartam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a tanácsokat!
      Összeszedem magam! :)

      Törlés
  2. Szerintem nem lett rossz! Csak így tovább! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem lett a legjobb, de azért köszönöm! :)

      Törlés